Pentuja / Puppy’s

Pentuja suunnitteilla 2021 syksyyn. Kiara astutetaan seuraaviin juoksuihin. 

Kultainennoutaja
** varauksia otan vasta vastaan kun pennut ovat syntyneet **
** pentuja voi kysellä syksyllä 2021 **

Emä:

Mellan Chiara
HD B
Kyynärät 0/1
Silmät terveet
Syntynyt: 22.9.2017
Näyttelyt: JUN EH

Kiara

Kiara on elänyt kennelissämme 7vko iästä noin vuoden ikään saakka tottuen toisiin koiriin sekä lapsiin. Vuoden iässä Kiara muutti sijoituskotiin Ouluun. Sijoituskodissaan Kiara on tottunut toisiin koiriin sekä lapsiin. Kiara on luonteeltaan vilkas, toiminnanhaluinen ja ystävällinen.

Kiara on 4kk iästä alkaen ollut mukana erilaisissa koulutusryhmissä. Pentukurssilla, Rally-Tokon alkeiskurssilla, Rally-Tokon ratatreeneissä, Näyttelytottumusharjoituksissa sekä Tottelevaisuusharjoituksissa. Kiara on koulutettu positiivisesti vahvistamalla, eli palkattu koiralle mieluisalla palkalla. Palkka on useimmiten ollut ruoka erilaisissa muodoissa.

Kiara on käynyt sijoituskodissaan muutamassa näyttelyssä. Alla niistä yksi arvostelu JUN EH tuloksella ulkomaalaiselta tuomarilta.

Mitä yhdistelmältä haetaan?

Yhdistelmästä toivotaan  ystävällisiä, toiminnanhaluisia, yhteistyökykyisiä koiria, joita on helppo ohjata niin kotikoirana kuin harrastuskaverina.

————————————————————————————-

Pentuja suunnitteilla 2021-2022 syksy
Pitkäkarvainen saksanpaimenkoira


Pentuja suunnitteilla 2022 – 2023
Kultainennoutaja

_________________________________________________________________________

Pentue meillä

+Pennut elävät perheessämme tutustuen koko kotiimme ja lapsiin sekä heidän kavereihinsa
+Pennut luovutetaan aina mikrosirutettuina, ell.lääk, tarkistamina, usean kerran madotettuina pentupaketin kera

Pennut uudessa kodissa
+etsitään sekä kotikoiralle koteja että harrastuskoteja
+Kun kysyt pennuistamme kerro ainakin: Ketä perheeseesi kuuluu? Missä asut? Haluatko harrastaa koiran kanssa? Onko sinulla aikaisempaa koirakokemusta?

+Etsitään 1 sijoituskotia 100km säteellä Raahesta. Tämä sijoituskoti on koiran koti missä se elää perheensä kanssa. Koiran sijoitussopimuksessa koiraa käytetään jalostukseen, mikäli sen terveystulokset ovat kunnossa. Näyttely/kisaoikeudet sovittavissa.

+Etsitään 1 sijoituskotia Raahesta tai Oulusta, jossa koiran kisaoikeudet jäävät kasvattajalle. Koiran sijoitussopimuksessa koiraa käytetään jalostukseen, mikäli sen terveystulokset ovat kunnossa. Koiran kanssa tehdään lisäksi yhteistyösopimus, jossa kasvattaja osallistuu koiran kouluttamiseen sekä sillä kisaamiseen Rally-Tokossa sekä Nose Workissa. Näyttelyissä koiraa käytetään muutaman kerran vuodessa kasvattajan toimesta. Kysy lisää tästä sähköpostilla.

Pennun varaaminen kun ovat syntyneet

Pentu varataan varausmaksulla, jonka suuruus on 300euroa.  Varausmaksu vähennetään pennun kokonaishinnasta. Loppuhinta maksetaan pennun noudon yhteydessä. Pentuja voi tulla katsomaan 3 viikon iän jälkeen.

Pentu muuttaa uuteen kotiin 7vko iän jälkeen

++Uuteen kotiin muuttamisen jälkeen järjestämme kuusi kertaa Oulussa ja/tai Raahessa yhteisiä koulutushetkiä joihin voi osallistua paikan päällä. Koulutukseen osallistuminen sisältyy pennun hintaan.

++ Kerran kuukaudessa järjestämme koulutus session Youtube livestreamin kautta.

++Pennut liitetään Golden Ringin jäseniksi kasvattajan toimesta.